Δωρεάν Μεταφορικά * Για παραγγελίες άνω των 70€ εως 2Kg
365309

Σχοινί Προπόνησης Crossfit AMILA Battle Rope NS 12m 95115

42.65
Διαθέσιμο
Αποστολή 1 έως 3 ημέρες
Τρόποι πληρωμής
Σχοίνι Crossfit Battle Rope 12 μέτρων χωρίς προστατευτικό μανίκι

Δυναμική Προπόνηση

Το Conditioning Rope ή Battle Rope όπως είναι ευρέως γνωστό ξεκίνησε σαν άσκηση στο MMA. Γρήγορα όμως μετεπήδησε και στο Crossfit και οι προπονητές το έχουν εντάξει και στην προπόνηση όλων των αθλητών όλων των αθλημάτων. Από το πιο χαμηλό μέχρι το πιο υψηλό - επαγγελματικό επίπεδο προπόνησης όπου χρειάζεται εξάσκηση δύναμης και εκρηκτικότητας. Το AMILA Battle Rope NS ενδυναμώνει τον κορμό, ενεργοποιεί χέρια, ώμους, πλάτη, ακόμα και τα πόδια σε μια ολοκληρωτική προπόνηση. Χρησιμοποιείστε το AMILA Battle Rope, για γράμμωση, αντοχή και κάψιμο θερμίδων καθώς και για βελτίωση του μεταβολισμού σας.

Ποιο μέγεθος είναι κατάλληλο για εσάς:

Όσο πιο μακρύ είναι το σχοινί, τόσο πιο βαρύ είναι, κάνοντας την άσκηση πιο δύσκολη. Τα μικρότερα σχοινιά δεν είναι τόσο «ρευστά» αλλά είναι κατάλληλα για μικρούς χώρους. Αν είστε αρχάριοι στην άσκηση με Battle Rope τότε τα 9 μέτρα θα είναι ευκολότερα και στην χρήση και στο πιάσιμο. Όσο πιο μακρύ είναι τόσο «προκαλεί» τους πιο έμπειρους.

Γιατί να επιλέξεις το AMILA Battle Rope NS:

Το AMILA Battle Rope NS είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα με πάχος ίνας 2mm. Η λαβή 38χιλιοστών κατασκευασμένη από PE με αντιολισθητική επιφάνεια, θα προσφέρει πολύ δυνατό και άνετο πιάσιμο καθώς και ιδιαίτερα υψηλή αντοχή.

Επιπλέον Πληροφορίες
  • Πάχος Ίνας: 2mm
  • Υλικό Σχοινιού : Polyester
  • Μανίκι : Οχι
  • Μήκος (m) : 12
  • Λαβή (mm) : 38
  • Υλικό Λαβής : PE

1/ Με την εταιρία ταχυμεταφορών  Elta Courier στον τόπο παράδοσης που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
2/ Με παραλαβή από τα καταστήματά μας στην Καλλιθέα.

3/Με μεταφορική εταιρεία  όταν τα προϊόντα είναι βαριά ή και μεγάλου όγκου.(εκτός Λεκανοπεδίου) Σε αυτή την περίπτωση σημείο παραλαβής είναι η έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας , εκτός και αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής τα προϊόντα με μεγάλο βάρος παραδίδονται επί πεζοδρομίου ,εκτός διαφορετικής συνεννόησης.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε μόνο αν υπάρχει έλλειψη προϊόντος Τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν. Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα κατά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Εξαίρεση στην έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών μπορεί να αποτελέσουν έκτακτα γεγονότα, π.χ. γενικές απεργίες ή έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος Αποστολής

- Για αποστολή μέσω  ELTA COURIER : 3 ΕΥΡΩ είναι το ελάχιστο κόστος αποστολής και 2 ΕΥΡΩ το κόστος της αντικαταβολής όταν αυτό εφαρμόζεται.

Προϊόντα με αξία άνω των 70 ευρώ και βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται Δωρεάν Πανελλαδικά.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστέλλονται με έκπτωση μεταφορικών  ή  και Δωρεάν,ανάλογα το προϊόν.

(Οι παραπάνω τιμές ισχύουν εκτός περιοδικών προσφορών για το κόστος αποστολής. Οι εκάστοτε προσφορές αναγράφονται στην αντίστοιχη κατηγορία προσφορών του e-shop μας.)

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Πιθανόν σας ενδιαφέρουν
  • Νέες αφίξεις
  • Δημοφιλή προϊόντα
Άμεση παράδοση στον χώρο σας

Σας παραδίδουμε την παραγγελία σας πανελλαδικά

Υψηλής ποιότητας προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας, από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές

Δικαίωμα επιστροφής προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής, ελλαττωματικών προϊόντων και καλύπτεστε από την εγγύηση που ορίζουν οι κατασκευαστές.